Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

P E D U L I . U M M A H . R A N T

Regard the recent event – bullied case that happened in Seberang Jaya, Penang. “Budak belasah ketua tingkatan” – that’s probably people would say about the case. Short intro – I am sure everybody would know about this. People in FB did talk about this, comment this, that, bla bla. Even the I found a page that entitle “Kami Mahu Pembuli Kelas Ditangkap”.
I think it’s far enough for us to talk about this. Of course, those kids ( Ya Allah, depa baru form 3 ja…. So pathetic) were completely guilty for their action, amoking?,  brutal actions toward the class monitor, proudly recording their all-time-waited action scenes!  Yeah, They did wrong.
But, I did scanning all the public comments towards this case. Our people were too judgementing. And somehow, my point of views towards all those comments – like the public bullied those kids back in literal.
The way they comments  : ·like those kids didn’t have any good future left·Like they didn’t have the time to change their attitude, repent………..·Lik…

Rant : Rindu, Memori :)

Assalamualaikum wbth..


start 1.56 am................

Disclaimer : This post uses Kedah accent. Haha.. I miss home!



Dulu masa aku kecik-kecik, aku selalu kena pi hospital

sebab aku lelah (asthma),

...........teruk kut..

tiap2 minggu kena pi guna inhlaer yang kat hospital tu.. (ok...ini exaggerate)

suatu hari tu, aku kena tahan kat ward dekat Hospital Kajang...

tak ingat sama ada masuk ward sebab lelah atau tercekik buah belimbing (this is my childhood history!)



lepaih tu, aku terjaga - teriak nak botol susu - lapaq la kot

masa tu, katil aku tepi tingkap - teriak lagi

teriak - sebab tengok ada abah kat luaq
         - dok kat bench, baca surat khabaq

teriak..sebab abah tak dak kat tepi aku..........


pastu, ada makcik yang tengah jaga anak dia
        tolong bancuh susu kat aku (aku 4-5 tahun kot masa tu)

terima kasih, makcik :)



ini off-topic,

terharu......

           sebab ada abah,
                    ada abah, yg tolong jaga aku,
                                   tak tidoq malam,
                         …