genital

sekarang ni aku tengah tengok drama "It's Okay, It's Love". Tujuan ultimate tengok ni sebab ada D.O . wakakaka

okay. cut the crap.

drama ni mainly based on psychology. sumpah best weh! ada sorang budak lelaki ni masuk wad psychiatry sebab dia selalu lukis gambar orang. part genital organ sebesar-besar alam. dengan, dia hidu gam satu. Kalau tak lukis, dia gelisah. dah la tak cakap dengan orang.

persoalannya...jeng jeng.

macam mana psychiatrist nak rawat dia. semuanya bergantung on how you see people.
dalam dunia ni yang terbalik, camuk kacau fitrah dunia ni..nudity is something that welcoming dalam dunia ni. tapi kenapa tiba-tiba budak tu kena masuk wad.

bila doktor tu dah start masuk dalam dunia budak tu.
baru doktor tu tau

yang budak tu lukis2 semua tu, bukan sebab dia ketagih seks ke hapa.
cuma dia sedih sebab dia pernah nampak mak dia buat seks dengan lelaki lain.
dia jadi takut. dia takut mak dia tinggalkan dia.
drawing tu cuma his rebellion, his voice yang dia nak orang faham apa yang dia takut tu.
tapi jadi masalah sebab budak ni mangsa perspektive orang sekeliling dia.

bila doktor tu dah start faham dunia dia, baru budak tu luah apa yang jadi sebenarnya. 

bukan aku nak menghalalkan apa yang dia buat ni.

aku pun mungkin melatah bila tetiba, " Hey, I just draw your genital. in detail. wanna have a look? ". 
 
cuma drama ni bagus bila dia ajak orang untuk berfikir dulu.
fikir dulu sebelum kau cuba nak nak label orang ke hapa.

bila doktor tu dah start faham, baru budak tu cuba untuk hidup balik macam normal tanpa perlu dia lukis yang ntah pape tu.


Comments

Popular Posts